Thursday, June 21, 2018

Detailing auto exterior

Detailing auto exterior

Cele mai multe servicii de detailing auto exterior oferă spălare și ceruire sau un tratament de polizare și lustruire. Lustruirea și tratamentul cu ceară dau vopselei o strălucire nouă care atunci când nu este executată corect poate fii pierdută foarte repede prin spălare. Polizarea și lustruirea sunt metode comune pentru a restabili o vopsea zgâriată și mată.

Din păcate, metodele de turbionare abrazivă pe care toată lumea le recunoaște în reflexia finisajelor auto închise la culoare sunt adesea rezultatul de aplicare de ceară standard și lustruire.

Noi credem că meritați o polishare mai bună pentru banii dumneavoastră!

Sistemul nostru exclusiv de reînnoire a vopselei și formulele speciale de ceară pe care le folosim vor oferii masinii dumneavoastră un luciu perfect și cea mai lungă durată de protecție disponibilă la momentul actual.
Sistemul nostru exclusiv de lustruire (polish) vopsea cuprinde 5 etape:

Etapa 1 -  SPĂLARE
O spălare detaliată cu jet de apă a tuturor părților și ornamentelor exterioare cu o formulă specială de șampon si balsam.

Etapa 2 -  CURĂȚARE ȘI PREGĂTIRE
Contaminările persistente de pe suprafața vopselei, oxidarea, micile pete de rugină, particulele de bitum și petele de la insecte le eliminăm rapid în condiții de siguranță folosind o zgură dint-o argilă specială. Zgârieturile fine și pânza de păianjen care sunt mai vizibile la mașinile de culoare închisă sunt cauzate de particulele de pe bureții de spălare sau prosoapele folosite la uscare. Car-Detailing folosește cel mai eficientă metodă de a elimina problemele enumerate mai sus de pe suprafața vopselei mașinii dumneavostră utilizând un compus non-abraziv de diluant special pentru vopsea.

Etapa 3 -  POLISH (LUSTRUIRE) - opțional
Lustruirea este considerată o etapă opțională, folosită în funcție de aspectul vopselei și o recomandăm în special pentru culorile închise, atunci când ajută la eliminarea pânzei de păianjen și a zgârieturilor fine.

Etapa 4 -  APLICARE CEARĂ
Pentru a proteja și de a adăuga un luciu strălucitor la suprafața de vopsea vom aplica un strat de ceară premium, rezistent la spălare și razele ultravilolete.

Etapa 5 -  INTREȚINERE - (tratament de spalare periodic)
Întreținerea regulată elimină contaminările de la suprafață, ca excremente de la pasări sau ceara de copac înainte de a avea timp sa deterioreze finisajul vopselei dumneavoastră. Spălarea cu detailer extinde dramatic durabilitatea stratului de protecție cu ceară, se aplică manual cu lavete din microfibre.